Starterdag West-Brabant Breda

Op donderdag 10 oktober staat Profimdo op de startersdag West-Brabant in Het Rat Verleghstadion van voetbalclub NAC Breda.

Bas en Arne zijn de hele avond aanwezig bij onze stand. Ook daar willen we direct wel met jou meedenken over jouw plannen. Daarnaast vertellen we je natuurlijk ook graag hoe we je na de avond verder kunnen helpen met jouw bedrijf.

Wil je direct aan de slag, dan kun je je ook inschrijven voor onze workshop. Bij de workshop ‘Meer klanten en meer omzet met minder investeren!’ neemt Arne Hulstein je aan de hand van een aantal vragen mee in een heel nieuw denkproces. Boeiend en leerzaam, al zeggen we het zelf!

Is dit ook echt iets voor jou? Schrijf je dan in via deze link: https://businessevenementen.com/evenementen/startersdag-west-brabant/ (Als je je registreert voor een kaartje, kun je je ook opgeven voor de workshop.)

Vond jij dit artikel goed? Deel het met anderen:

MAAR HOE ZIT DIT VOOR JOUW BEDRIJF?

Zoals je hebt gelezen, geloven we bij Profimdo in de praktische aanpak. Alles dat we doen, is direct toepasbaar in jouw bedrijf voor het behalen van jouw doel. Wil je weten waar jij direct een start kunt maken in jouw bedrijf? Laat ons contact met jou opnemen en jou direct iets concreets in handen geven: