Wie zijn wij?

Arne Hulstein

De afgelopen 24 jaar ben ik bezig geweest met het bouwen of herstructureren van bedrijven en afdelingen. Met een achtergrond in commerciële economie en internationale handel en een gezonde interesse in nieuwe technologie, spot ik vaak kansen waar anderen bedreigingen zien. 

Vanaf 2007 ben ik die kennis ook steeds meer voor innovatieve bedrijven en internet startups in gaan zetten door heel Europa. Daarbij werkte ik met individuele startups in veel verschillende landen, maar was ook betrokken bij startup accelerators door heel Europa. 

Mijn ervaring, gecombineerd met de lean startup principes, bleek daarbij niet alleen goed in te zetten voor internetbedrijven. Steeds vaker bleek het een goede oplossing voor bestaande bedrijven. Vanuit die ervaring ben ik met anderen gaan bouwen aan startup programma’s voor starters en innovatieve MKB-bedrijven. Deze programma’s draaien inmiddels vanaf 2017 succesvol in Zeeland.

Bas Schuitert

Nadat ik 30 jaar bij ABNAMRO Bank NV had gewerkt, werd het tijd mijn vleugels uit te slaan en ondernemer te worden. Sinds begin 2018 ben ik eigenaar van de vestigingen Goes en Roosendaal van Financieringsgilde. Dit is een franchiseonderneming waarin mijn collega’s en ik oplossingen zoeken voor financieringsvragen. Dit doen wij voor ondernemers en onroerend goed beleggers. 

Vaak blijven klanten die je hebt leren kennen omdat ze een financieringsvraag hadden, na het afronden van dat vraagstuk contact opnemen. Voor veel ondernemers is het lastig om antwoord te krijgen op vragen over hun onderneming, de branche etc. Doordat ik me voor mijn klanten nooit heb hoeven richten op één specifieke branche, heb ik inmiddels veel gezien en gehoord. 

Deze kennis neem ik mee in de gesprekken met onze klanten bij Profimdo. De samenwerking met Arne verloopt hierdoor soepel, we vullen elkaar goed aan!

Persoonlijk

Wij geloven in persoonlijk contact, want vaak is het bedrijf ook een duidelijke weerspiegeling van de ondernemer. Daarom leren wij jou graag goed kennen, zodat een traject met Profimdo ook echt bij jou past.

Vragen

Wij geloven in de kracht van vragen stellen. Daarom zijn wij ook beschikbaar voor vragen als je geen afspraak hebt. Zo hoef je jouw bedrijf nooit te laten wachten op een antwoord op een vraag die je tijdens een Profimdo traject tegenkomt.

Ervaren

In de afgelopen 30 jaar hebben wij bedrijven op allerlei manieren leren kennen en ondersteund. Die kennis willen wij graag inzetten om jou verder te helpen. In de gesprekken zul je ook merken dat we voorstellen vaak onderbouwen met ervaringen die we eerder hebben opgedaan.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek beloven we je, dat we je altijd iets meegeven waar je direct mee aan de slag kunt.