Met Profimdo doe je het samen

Profimdo is er voor jou als ondernemer. Wij zijn jouw sparringpartner met ervaring en netwerk. Daardoor kunnen wij jou helpen om jouw bedrijf verder te helpen. Heb jij het idee dat je meer uit je onderneming wilt halen? Loop je tegen uitdagingen aan bij het bereiken van meer klanten of het verhogen van jouw marges? Heb je een financiering nodig, maar weet je niet waar je met jouw verhaal terecht kunt? Wil je jouw bedrijf op termijn gaan verkopen? Dat zijn zomaar een paar zaken waar je als onderneming tegenaan kunt lopen en waar wij jou bij kunnen helpen.

Om een doel te halen heb je een route nodig

Profimdo helpt jou om jouw bedrijf te verbeteren. Wij zijn geen coaches. Je kunt ons nog het beste zien als een loods. In de scheepvaart blijft de kapitein altijd de kapitein van zijn eigen schip. De loods helpt hem om de juiste koers te varen om zijn doel te bereiken. Als het nodig is, dan stuurt de loods mee en helpt het schip veilig in de haven te krijgen. Dat is bij ons niet anders. Jij blijft altijd de kapitein van jouw bedrijf en jij hebt het doel gesteld dat je wilt bereiken. Wij helpen jou actief om daar te komen.

Als je een doel wilt bereiken, dan heb je een kaart nodig. Die kaarten hebben wij ook voor bedrijven. Dat zijn de canvassen die dienen als een leidraad voor onze discussies. Hierdoor kunnen we snel de vinger op de zere plek leggen. Ze zorgen er ook voor dat je ook zelfstandig direct aan de slag kunt met de onderwerpen waar we het samen over hebben.

5 Sessies

Duidelijkheid is belangrijk. Daarom werken we bij Profimdo altijd in blokken van vijf sessies. Voor we de sessies beginnen, kijken we samen naar het doel dat jij wilt behalen. Daarover gaan we samen in gesprek, zodat er een doel uitkomt dat ook echt in vijf sessies behaald kan worden.

Vijf sessies zorgen er ook voor, dat je precies weet waar je aan toe bent. Je weet welke stappen je gaat zetten, maar dat betekent ook dat je weet hoeveel werk er bij komt kijken. Op die manier heb je zelf de controle over de investering die jij in jouw eigen bedrijf doet.

Bij Profimdo weten we dat een beetje druk op de ketel belangrijk is. Dat zorgt ervoor dat je door gaat pakken, waardoor veranderingen sneller kunnen gaan dan je eerst dacht. Tegelijkertijd bepalen we samen de tijd tussen de sessies. Op die manier kunnen we anticiperen op drukte in jouw bedrijf, om te zorgen dat je ook echt je aandacht bij het traject kunt houden.

Door het doel te stellen, bakenen we een Profimdo traject altijd samen af. Daardoor heeft alles altijd een duidelijk begin en einde. Aan het einde van een traject kijken we terug en vooruit. Op dat moment staat het jou als ondernemer vrij om een traject te verlengen of uit te breiden. 

Persoonlijk en samen

Profimdo gelooft in een persoonlijke aanpak. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, maar ook elke ondernemer is anders. Daarom werken we met individuele afspraken waarbij altijd twee mensen van Profimdo betrokken zijn. Zo zorgen we ervoor dat er altijd voldoende kennis aan tafel zit om op jouw onderwerpen door te pakken. De persoonlijke aanpak zorgt er ook voor dat je ook direct kunt leren van de ervaring van onze experts. 

Vanuit onze gesprekken en de analyse tools die we met je delen, komen we snel op inzichten waar je mee aan de slag kunt. Samen zorgen we ervoor dat je die inzichten direct na een sessie al kunt toepassen binnen jouw bedrijf.

Samen aan de slag

Profimdo denkt mee, maar kan je ook werk uit handen nemen. Binnen ons team hebben we ook mensen die jou met hun specialismen kunnen helpen. Zo hoef je geen verstand te hebben van social media om toch een testcampagne te kunnen lanceren. Wij hebben mensen binnen Profimdo die je kunnen helpen door:

 • Marktonderzoek te doen
 • Jouw businessplan te (helpen) schrijven
 • Een investeringsplan op te stellen
 • Te koppelen aan investeerders
 • Een prototype website of app te bouwen
 • Een fysiek prototype te bouwen
 • Te kijken hoe jouw prototype in productie genomen kan worden
 • Verbindingen te leggen met launching customers
 • Een marketing strategie op te stellen
 • Een social media strategie op te stellen
 • Juridische risico’s te beschrijven en in te dekken
 • Samenwerkingsrisico’s in te dekken

En zo zijn er nog veel meer praktische zaken waarmee we jou ook uitvoerend kunnen ondersteunen. 

Niet meer wachten

Wij zijn er voor je tijdens een traject. Want niets is vervelender dan wachten. Daarom openen we aan het begin van een traject direct een chat kanaal. Daarin kun je vragen stellen ook buiten onze afspraken om. Zo hoef je nooit te wachten tot de volgende afspraak en kun je altijd snel weer verder.

Meer weten? Wij houden van dingen praktisch maken. Als jij jouw contactgegevens achterlaat, dan beloven wij je dat we jou in ons eerste gesprek al een inzicht geven waar jij wat mee kunt.

Begin vandaag nog!

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met jou op voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek hoor je heel praktisch wat Profimdo voor jou kan betekenen en neem je altijd direct iets mee naar huis waar je mee aan de slag kunt.